Våra färdiga solcellspaket

Fasta priser – Inklusive batteri – Installerat och klart

Alla våra paket kommer med batteri, utag för ström vid strömavbrott och marknadens bästa komponenter.

Mindre

12 st. Premiumpaneler 440W , matt-svart

5,28 kW


kr143 000

Be om offert

Ingår alltid i våra paket
 • Hybridväxelriktare
 • Komplett installation
 • Uttag för nödström vid strömavbrott
  New
 • Smartmätare och App
 • Inklusive allt Installerat och klart. Upp till 5 000 kWh per år.

Liten solcellsanläggning för minde villatak
Solcellsanläggning som innehåller allt du behöver för att komma igång med effektiv solelsproduktion. Passar perfekt för tak med mindre yta, garagebyggnader och sommarhus. Ibland finns takfönster och vinklar på taket så att en större anläggning inte får plats och då passar detta paket perfekt.

Medelstor

27 st. Premiumpaneler 440W , matt-svart

11,88 kW


kr227 000

Be om offert

Ingår alltid i våra paket
 • Hybridväxelriktare
 • Komplett installation
 • Uttag för nödström vid strömavbrott
 • Smartmätare och App
 • Inklusive allt Installerat och klart. Upp till 11 800 kWh per år.

Medelstor solcellsanläggning för villa till attraktivt pris
Solcellsanläggning med 27 mattsvarta premiumpaneler, hybridväxelriktare, smartmätare, och ett stort batteri från Sungrow är vår just nu mest sålda, Anledningen till detta är att den passar väldigt många svenska villatak plus att avkastningen på den blir extremt bra. En rejäl solcellsanläggning utan att priset skjuter iväg helt enkelt.

Stor

50 st. Premiumpaneler 440W , matt-svart

22,00 kW


kr312 000

Be om offert

Ingår alltid i våra paket
 • Hybridväxelriktare
 • Komplett installation
 • Uttag för nödström vid strömavbrott
 • Smartmätare och App
 • Inklusive allt Installerat och klart. Upp till 22 000 kWh per år.

Stor solcellsanläggning för villa med fantastisk avkastning
Har man ett lite större villatak man vill sätta solceller på, då passar vår solcellsanläggning med 50 paneler ofta väldigt bra. Och framför allt, den uppskattade avkastningen på en så här pass stor anläggning blir fantastisk. Låt solcellerna jobba på dagen, låt batteriet jobba på natten, och var i princip självförsörjande på el under stora delar av året.

Alla priser som anges är efter grönt teknik-avdrag på 14,55 respektive 48,5 procent. Priserna baseras på en standardinstallation samt att man är två registrerade ägare av fastigheten.

*Avdraget finns med i 2022 års budget och kommer alltså gälla under 2022.

Sverige södra delar har lika mycket solinstrålning som norra delen av Tyskland, där vi också hittar världens solcells tätaste land. Så solceller ger mycket el även i Sverige, som en tumregel ungefär mellan 800 och 1100 kWh per installerad kW och år.

Innan vi installerar solceller hos dig kikar vi på faktorer så som geografiskt läge, storlek på taket, väderstreck, lutning och skuggning på taket.

Först utforskar vi förutsättningarna för solceller på ditt tak enligt ovan, därefter gör vi en projektering av ditt hus eller din anläggning utifrån dina designval. Därefter installeras din anläggning under 2-3 dagar. Sedan är det bara att börja producera förnybar solenergi! När du samarbetar med oss kan du alltid känna dig trygg i din investering och våra experter hjälper dig hela vägen från första konsultation till slutförd installation.

Vi på Voltron har lång erfarenhet inom både byggbranschen och av att leverera solcellslösningar och laddboxar till såväl privatpersoner som företag.

Voltron erbjuder smidiga och kostnadseffektiva helhetslösningar för privatpersoner och företag som vill investera i solceller, laddboxar eller solcellsbatterier. Med stor kunskap hjälper våra erfarna experter dig att hitta rätt lösning för dina unika behov och önskemål.

Vår vision

Vi vill hjälpa fler människor att gå över till förnybar el. Genom att ställa om till förnybar energi – som solenergi – löser vi några av vår tids största problem. Den förnybara energin tar aldrig slut, har inga farliga restprodukter eller föroreningar och den sliter inte heller på naturen. Den bidrar alltså inte heller till den globala uppvärmningen. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och att du som kund är nöjd med din solinstallation.


Alla rättigheter förbehållna |
2022 © voltron.se

Powered by BASCRM