Våra färdiga laddboxar

Fasta priser – Installerat och klart

Expressinstallation utan extra kostnad av certifierade elektriker.

Standard 22 kW

10 st. Premiumpaneler inklusive batteri. Mattsvarta JA SOLAR 395W

kr155 000

Be om offert

Ingår alltid i våra paket
 • Mobilapp
 • Lastbalanseringli>
 • Uppgradera kabel till 22 kW
  New
 • Installation på fasaden
 • 50% grönt teknik-avdrag*
 • Inklusive allt - installerat och klart.

50% grönt teknik-avdrag
Avdraget Grönt teknik är likt ROT ett skatteavdrag. Men istället för de vanliga 30% för arbetskostnaden som det är för ROT så får du 50% på kostnaderna för både arbete och material vid installation av laddbox. Avdraget är upp till 50 000 kr per person och år. För att få avdraget även på laddboxen så behöver den köpas tillsammans med installation. Genom Voltron kan du både köpa laddbox och installation, och därmed få avdraget för både arbetskostnaden och laddboxen.

Plus 2 x 22 kW

18 st. Premiumpaneler inklusive batteri. Mattsvarta JA SOLAR 395W

kr185 000

Be om offert

Ingår alltid i våra paket
 • Mobilapp
 • Lastbalanseringli>
 • Uppgradera kabel till 22 kW
  New
 • Installation på fasaden
 • 50% grönt teknik-avdrag*
 • Inklusive allt - installerat och klart.

50% grönt teknik-avdrag
Avdraget Grönt teknik är likt ROT ett skatteavdrag. Men istället för de vanliga 30% för arbetskostnaden som det är för ROT så får du 50% på kostnaderna för både arbete och material vid installation av laddboxen. Avdraget är upp till 50 000 kr per person och år. För att få avdraget även på laddboxen så behöver den köpas tillsammans med installation. Genom Voltron kan du både köpa laddbox och installation, och därmed få avdraget för både arbetskostnaden och laddboxen.

Alla priser som anges är efter grönt teknik-avdrag på 14,55 respektive 48,5 procent. Priserna baseras på en standardinstallation samt att man är två registrerade ägare av fastigheten.

*Avdraget finns med i 2022 års budget och kommer alltså gälla under 2022.

När man pratar om typ 1 och typ 2 syftar man på vilket ladduttag din elbil har. Detta innebär att den laddkabel som medföljer laddboxen du väljer behöver vara kompatibel med din bils ladduttag.

- Typ 1 är den första laddkontakten som lanserades och används sällan på elbilar som tillverkas idag, med undantag för vissa asiatiska bilmärken.

- Typ 2 är idag standard över hela EU och är din bil tillverkad de senaste åren har du med största sannolikhet ett typ 2-ladduttag.

Det är möjligt att installera flera laddboxar hemma. Generellt behöver du ha en huvudsäkring på över 20A. Kontakta din nätleverantör och elinstallatör för att ta reda på vilken huvudsäkring du har.

Det beror på ett antal faktorer t.ex. hur hög effekt du laddar med, hur stort batteri bilen har och hur mycket bilen drar vid körning. Generellt är det billigare att ladda nattetid.

Först utforskar vi förutsättningarna för installation av en laddbox, därefter gör vi en projektering för en placering av laddboxen. Installationen tar generellt 1 dag, eventuell markarbete och längre kabeldragningar kan tillkomma och kräva längre tid.

Vi på Voltron har lång erfarenhet inom både byggbranschen och av att leverera solcellslösningar och laddboxar till såväl privatpersoner som företag.

Voltron erbjuder smidiga och kostnadseffektiva helhetslösningar för privatpersoner och företag som vill investera i solceller, laddboxar eller solcellsbatterier. Med stor kunskap hjälper våra erfarna experter dig att hitta rätt lösning för dina unika behov och önskemål.

Vår vision

Vi vill hjälpa fler människor att gå över till förnybar el. Genom att ställa om till förnybar energi – som solenergi – löser vi några av vår tids största problem. Den förnybara energin tar aldrig slut, har inga farliga restprodukter eller föroreningar och den sliter inte heller på naturen. Den bidrar alltså inte heller till den globala uppvärmningen. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och att du som kund är nöjd med din solinstallation.


Alla rättigheter förbehållna |
2022 © voltron.se

Powered by BASCRM